Hiše

Na izjemno sončni lokaciji, cca. 6,5 minut iz centra Maribora, se v novi stanovanjski soseski poimenovani »V RAZKOŠJU SONCA«, prodaja dvajset stanovanjskih hiš. Stanovanjske hiše, dvojčki in trojčki, so moderno zasnovane in energetsko varčno grajene.

Vse hiše so orientirane proti jugu, z veliko steklenimi površinami, kar pomeni, da so prostori zelo svetli in sončni čez cel dan. Objekti se prodajajo v IV. gradbeni fazi.

Naselje je oddaljeno cca. 6,5 minut iz centra Maribora in 10 minut od avstrijske meje. V neposredni bližini se nahajata tudi osnovna šola in vrtec. Prav tako je le streljaj do trgovine in zdravstvenega doma. Prijazna in sončna soseska, ki je primerna za mlade družine.

Vse hiše so klasično grajene, strešna kritina je Decra. Vgrajena so okna v PVC izvedbi, zastekljena s tro- ali dvoslojnimi Termopan stekli. Narejena je Demit izolacijska fasada (od 12 cm do 15 cm debeline izolacije). Na veliko panoramsko okno je možno namestiti zunanje žaluzije.

Zunanjost hiše in okolica sta finalizirani. Dokončani so balkoni, narejene so balkonske ograje, tlaki so iz naravnega kamna – granit. Zunanje stopnice so betonske oblečene v naravni kamen – granit.
Okolica je delno tlakovana, delno travnata. Dostopi do hiš so asfaltirani. Notranjost hiše še ni dokončana, kar kupcem omogoča, da sodelujejo pri finalizaciji in izbiri finalnih materialov.

Priključki: elektrika, voda, ktv in telefon so pripeljani v hišo. Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko ali na plin, za kar sta pripravljeni dve skupni cisterni. Vsaka hiša ima dve dimni tuljavi, eno za ogrevanje, druga je pripravljena za možnost vgradnje kamina.

Hiše so različnih velikosti, od 160 m2 do 274 m2, s pripadajočimi zemljišči v velikosti od 204 m2 do 533 m2.


Play video

Pogled v notranjost hiše

 

Naprej

TIP A

Hiše imajo tri (3) etaže: klet, pritličje in nadstropje. Njihova bivalna površina je od 180 do 210 m2.

Tlorisi:
Levo pozicijske >>>
Srednje pozicijske >>>
Desno pozicijske >>>

TIP B

Hiše imajo tri (3) etaže: klet, pritličje in nadstropje. Njihova bivalna površina je od 260 do 270 m2.

Tlorisi:
Levo pozicijske >>>
Srednje pozicijske >>>
Desno pozicijske >>>

TIP C

Hiše imajo dve (2) etaži: pritličje in nadstropje. Njihova bivalna površina je od 150 do 165 m2.

Tlorisi:
Levo pozicijske >>>
Desno pozicijske >>>
 

 

 

Za rezervacijo termina za ogled ali za dodatne informacije smo Vam na voljo preko kontaktnega obrazca ali preko spodnjih kontaktov.

Telefon: +386 2 620 93 00 | +386 30 333 666

Fax: +386 2 620 93 03

E-pošta: max.rahten@mrs.si | mojca.rottmann@mrs.si

 

 

NAZAJ